EEN JAAR OP REIS IS GELANCEERD!

FOTOVERSLAG VAN DEZE VERBINDENDE DAG

Midden in de natuur werd gisteren in aanwezigheid van verschillende expert partners en andere geïnteressseerden de EEN JAAR OP REIS scheurkalender van ACTUNITED live voorgesteld. Het werd een ‘betoverende’ dag , zoals één van de deelnemers zei, met tenslotte de onthulling van het eindresultaat van de reis die Ann Beckers en Hilde Coremans één jaar geleden gestart zijn. Het was een heel boeiende reis die tot deze unieke scheurkalender heeft geleid, gemaakt in samenwerking met bijna 40 één voor één inspirerende experten die de lezers zullen meenemen gedurende 365 dagen op hun jaar op reis, op hun pad naar persoonlijke groei en duurzaam leiderschap.

De namiddag ging van start met een meditatieve wandeling die de deelnemers naar het Vergaderbos leidden. Daar wachtte Ilse Simoens van Academie voor helende natuur, één van onze expert partners, bosbadgids en onderzoekster bij INBO ons op voor haar workshop Natuur en welzijn. Ilse deelde onderzoeksresultaten enerzijds maar nodigde ons ook uit voor een echte bosbadbeleving… Verbondenheid met jezelf, de ander, de natuur en de wereld kwam zo stilaan tot leven…

Daarna nam Michèle Delcol van Tea for more®, ook expert partner EEN JAAR OP REIS en ervaren theesommelière ons mee in de rijke wereld van de thee. Haar inspirerend verhaal en het ritueel van het proefen openden weer een nieuwe wereld… een boeiende wereld van verbinding!

Dan was het moment suprême aangebroken om de doorleefde EEN JAAR OP REIS koffer waarin de individuele reiskoffertjes verborgen zaten te openen…

Allemaal positieve reacties voor deze scheurkalender met staander voor op eenieders bureau en met reiskoffertje voor alle ideëen en tips onderweg, kortom een geschenk waar je rijker van wordt!

We blikken tevreden terug op onze reis en hopen aan veel mensen EEN JAAR OP REIS te kunnen aanbieden. Een betekenisvol geschenk, 2 à 5 minuten per dag op weg naar betekenisvol leven, werken en ondernemen!

Meer info actunited.be/scheurkalender of connect@actunited.be

Iedereen een heel fijne reiservaring toegewenst!

Hilde & Ann