RESERVEER NU AL JE MEETING DEZE ZOMER IN VERGADERBOS

This post is also available in: Nederlands Français

Meer dan corona-proof vergaderen

Zeg nu zelf, er gaat niets boven real life contact, toch?

 

Het kan vanaf mei in Vergaderbos!

 

Corona-proof mét zorg voor teams, medewerkers, klanten en partners die veel en lang thuiswerkten.

 

 

 

Meetings mét zorg

Van een klassieke werkvergadering, een team hereniging en come-back-life na lang zoomen tot een strategische werksessie met wijdere horizon….

 

Hoe vergaderen mét zorg?

 

Vergaderbos biedt unieke ruimtes om anders te vergaderen: zonder zoom, alleen met het gezoem van bijen, het ritselen van bladeren en het kabbelen van de rivier. Off-grid en toch met je eigen werktafel en de nodige meetingfaciliteiten. In the wild en toch een makkelijk bereikbaar natuurgebiedje op 40km van Brussel. Te midden van deze ongerepte inspirerende natuur, willen we u en uw teams en andere samenwerkingsverbanden de kans geven om veilig samen te komen en tegelijk beter samen te werken: geïnspireerd door de natuur, met resultaat op korte en lange termijn.

 

Waarom off-grid vergaderen in de ongerepte natuur?

 

Coronatijden heeft ons meer dan ooit duidelijk gemaakt hoezeer we natuur nodig hebben. Zoom meetings missen de echte verbinding die natuur wel biedt. De aanwezige zuurstof en rust vergemakkelijken helder en open denken. Zo stijgt bijvoorbeeld creativiteit met 50% na 4 uur in de natuur! De natuur opent onze zintuigen en activeert terug onze natuurlijke intelligentie (NI genaamd)! Ongerepte natuur verbindt zo mensen: met zichzelf, met elkaar en met het omringend ecosysteem.

Net zoals de natuur altijd in beweging is, zo zet deze niet alledaagse werkervaring mensen, ideëen en missie in actie. Natuur brengt immers de intrinsieke kracht van mensen en teams naar boven, hun natuurlijke veerkracht. De ideale locatie dus om de tastbare impact in en rond je team, business unit of bedrijf te vergroten!

 

Meetings met tastbare impact

 

Kom en ervaar de voordelen van onze off the grid ingerichte werk- en vergaderruimtes, voor een hele dag of een vooravond. 1,5ha beschermde natuur en stiltegebied met faciliteiten op maat, slechts beperkt toegankelijk van mei tem september, voor groepen tot 10 à 15 personen.

Met het oog op natuur en gezondheid moedigen we aan de hand van concrete tips mindful vergaderen aan met afwisselende reflectiemomenten en korte meditatiewandelingen in de buurt tijdens de werksessie. Om uw meetings resultaat te geven zorgen we ook voor inspirerende werksessies met geselecteerde expert sprekers, facilitators of activiteiten op maat. Ook natuursafari’s tevoet, met de fiets of zelfs met de kayak zijn sportactiviteiten die in combinatie van deze werksessies mogelijk zijn. Misschien kan werken aan een missie in actie en kennismaking met SDG’s van de UN nog extra duurzame impact geven aan uw meeting in deze omgeving.

 

Uw volgende meeting ‘inspired by nature’?

Een meeting in open lucht met respect voor elkaar en met respect voor dit natuurgebied.  Voor meer info, reserveringen en activiteiten op maat, contacteer ons. We kijken er naar uit u en uw team een memorabele niet-alledaagse werkervaring te bezorgen, mét blijvende impact.

 

Save your date!

 

 Laat uw samenwerkingen ondanks corona verder groeien en bloeien!

 

Mail nu al uw voorkeurdata door vanaf mei tot eind september voor uw business meetings mét zorg en wij zorgen voor voorstellen op maat van de zorg die u wil bieden.

 

Business mét zorg start hier.

Contacteer hilde@actunited.be