GEËNGAGEERD SAMENWERKEN @ACTUNITED

This post is also available in: Français English

Recent internationaal onderzoek bevestigt dat het succes van bedrijven in de toekomst zal afhangen van hun capaciteit om samen te werken met al hun partners, zowel intern als extern. Het in beweging brengen van gezamenlijke engagement in en rond een onderneming is een hele uitdaging.

Wij helpen bedrijven deze uitdaging aan te gaan door individuele roadmaps of actieplannen voor een team, een afdeling, een merk of een organisatie in zijn geheel te ontwikkelen. Op basis van een wetenschappelijke methode, maakt onze aanpak het mogelijk om de noodzakelijke voorwaarden te scheppen voor gezamenlijke acties door het individueel engagement van de betrokkenen centraal te stellen in het proces. Stap voor stap activeren we geëngageerde samenwerking.

Neem contact met ons op of neem deel aan een van onze ConnectionLabs om samen de beste manier te vinden om ook uw geëngageerde samenwerking tot stand te brengen. ConnectionLab helpt werknemers, teamleiders, ondernemers en bedrijfsleiders om geëngageerde samenwerking effectief in gang te zetten in hun concrete werksituatie.

Meer info www.actunited.be of connect@actunited.be