LET'S ACT UNITED

FROM INSIDE TO INSIGHT TO IMPACT

What participants say

Dankzij ACTUNITED kreeg ik een verfrissende en positieve kijk op een nieuwe manier van samenwerken. Ik kreeg ook een beter beeld van mezelf en wat mij drijft.

Paul - Senior Living Group

Op een spitsvondige manier schotelen de coaches een heel vernieuwende techniek van doen en luisteren voor tot je spontaan een tip weggeeft of meekrijgt. Het teamwerk onder leidinggevenden op zoek naar inzichten voor een fase in je loopbaan voelt ontzettend fijn aan. Prima techniek om op een ontspannen locatie te doen.

Paul - Lice Clinics Prime

Door de multidisciplinaire totaalaanpak van ACTUNITED krijg je op korte tijd heel veel nieuwe invalshoeken en inspiratie vanuit jezelf, het team en de medecursisten. Het is erg leerrijk om je eigen rol ten opzichte van zoveel andere spelers in een organisatie eens vanop een afstand te bekijken. De methode brengt vervolgens je doelstellingen en actiepunten heel helder in kaart.

Wim - ABCommunication

Als leidinggevende in een groot Amerikaans bedrijf heb ik al meermaals deelgenomen aan opleidingen – veelal HR gerelateerd. Jullie aanpak was zeer eigentijds, gebaseerd op een degelijk professionele ervaring en bijzonder inspirerend : voor mij hebben jullie aan het begrip “geëngageerd samenwerken” een nieuwe dimensie gegeven.

Pascale - PPD International

It was helpful to realize what can be done on a personal and professional level to improve the way in which we perform at work and how we can make a bigger contribution to our fields.

Luis Miguel - PHD KU Leuven

I connected with colleagues I already knew in new ways.

Dan - ISVR

One of the best workshops of the week in those 5 days full of activities

Augusto - PHD KU Leuven

Inspiring! It helps to rediscover your goals. You are led to see the big picture from outside but also through peer discussion it helps to open your self and to see your goals through the eyes of others.

Vasileios - PHD KU Leuven

Het doorlopen van de stappen naar een actief plan waarmee je aan de slag kan, vind ik heel interessant. De netwerking met de andere personen/bedrijven die met MVO aan de slag willen is zeer waardevol.

Karine - Coördinator ondernemerscoach

Duurzaam ondernemen wordt met elke sessie duidelijker en hoe dat in ons bedrijf toegepast kan worden. Beter dan ik had verwacht.

Liana - Software developper

Mooie en duidelijke opbouw naar de omschrijving van een project waarin duurzaamheid in het bedrijfsproces wordt geïntegreerd

Nicolaas - Directeur SoliQz BN

Het samenbrengen van verschillende sectoren heeft ervoor gezorgd dat problemen op een zeer out of the box manier bekeken worden wat op zijn beurt tot heel interessante inzichten geleid heeft.

Andreas - Sustainability coördinator

Ik heb nu extra instrumenten en taalgebruik bij de hand om het thema van ‘Impactvol ondernemen’ aan te kaarten binnen mijn organisatie en ik kan op deze manier er nog actiever mee aan de slag gaan. Ook de ervaringsuitwisseling met de andere bedrijven en organisaties rond de tafel zijn van onschatbare waarde.

Gudrun - Diensthoofd Economie

Het traject brengt gelijkgestemden en tegelijk zeer diverse mensen samen rond impactvol ondernemen, een must! Dat zorgt voor een constructieve bereidwilligheid om ideeën samen naar een hoger niveau te tillen maar het tegelijk ook kritisch te bekijken. Het is fijn om daar in een aantal namiddagen tijd voor kunnen te nemen, los van de hektiek van elke dag.

Kris - Analyst projectleider

Het aanreiken van een zeer waardevolle methodiek die veel ruimte laat voor nuance terwijl aan de andere kant toch heel veel elementen structureel inhoudelijk worden aangereikt.

Deelnemer Traject Impactvol ondernemen

Interessante tools om mee aan de slag te gaan vb roadmaps.

Deelnemer Traject Impactvol ondernemen

Mooi opbouw sdgs > projectdefinitie > templates voor uitvoering. Goede balans tussen uitleg, zelfwerkzaamheid en groep interactie. Goede sfeer in de zaal.

Deelnemer Traject Impactvol ondernemen

Online is het altijd een beetje anders om te vergaderen. Het is kort en zakelijk en op deze manier kunnen we eens vrijuit met elkaar spreken en brainstormen en dat doet deugd.

Deelnemer teammeeting in Vergaderbos - Teamlid UCLL Advanced business management BANABA

We zitten hier ongelooflijk lekker. Dit is heel inspirerend voor ons. We zijn heel sterk geconnecteerd, zo midden in de natuur.

Organisator teammeeting in Vergaderbos - Ann Verjans - opleidingshoofd UCLL Advanced business management Banaba

Originele vergaderervaring. Wij deden alvast heel wat inspiratie op voor een volgend UCLL advanced business management Banaba jaar.

Mede-organisator teammeeting in Vergaderbos - Bernadette Abts

Een eerste kennismaking met permacultuur techniek die wijder verspreid verdiend te worden

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Pascal Cools - Flanders DC

Open en transparante sessie over perma-cultuur met genoeg ruimte voor interactie en ervaringsuitwisselingen

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Peter Janssen - SMA | lector

Het inzicht dat we (heel breed) er iets kunnen aan doen

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Luc Deneffe - De Wissel

Aangenaam, informeel en relaxerende discussies

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Henk Brouwers - Bestuurder

Geapprecieerde bijeenkomst die beeld geeft van duurzaamheid vanuit permacultuur

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Bob Elsen - Voorzitter Joker

Interessante gesprekken rond het concept permacultuur

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Jonas De Cooman - CEO & co-founder SPOTT.AI

Interessant

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Vicky Adriaensen - CEO Acco

Uit de samenkomst van verschillende ideeën van personen uit verschillende sectoren komen nieuwe inzichten naar voren. Inspiratie is het begin van de evolutie.

Deelnemer sessie in Vergaderbos - Willem Melis - Country manager

Mooi werk!

EEN JAAR OP REIS scheurkalender expert partner - Bob Elsen - bedrijfsleider, oprichter Joker reizen - pionier duurzaam ondernemen

Ziet er echt tof uit ! Ik wil al stiekem op alle bladzijden gaan kijken :)

EEN JAAR OP REIS scheurkalender reiziger - Els D.M.

Ik heb de kalender nog eens meer in detail bekeken. Heel indrukwekkend wat jullie allemaal bij elkaar gebracht hebben, proficiat!

EEN JAAR OP REIS scheurkalender communicatie expert partner - Wim Coeckelbergh - zaakvoerder ABCommunication

Wat een verbindende lanceringsdag! Ondertussen doorbladerde ik de scheurkalender al, wat mooi, ik zou hem in 3 woorden beschrijven • Uitnodigend • Eenvoudige, verstilde layout ( daar hou ik van) • Duidelijk weerkerende structuur

EEN JAAR OP REIS scheurkalender expert partner - Hilde Helsen - auteur Dreamers who Do, zaakvoerder Trajectum

Proficiat! Echte me-time

EEN JAAR OP REIS scheurkalender reiziger - Kaat V.

Voor mij is het een must-have bijna. Ik kan er niet aan doen; ik vind het een zeer inspirerend hebbeding. Inter-actie werkt sowieso al aanstekelijk en ik denk dat als mensen de boodschappen kunnen binnenlaten en de ‘challenge’ durven aangaan, dat het hen van binnen ook iets zal doen. Misschien is dat niet altijd evident, maar het is als een ‘grote kuis’. Het gaat in eerste instantie over verbinding met jezelf, zoals de ondertitel het terecht aangeeft.

EEN JAAR OP REIS scheurkalender expert partner
Get connected
ACTUNITED
Noordstraat 34,
1000 Brussel
Tel +32 496 916052
connect@actunited.be
www.actunited.be

Thanks for visiting, we’d be pleased to talk with you.  Leave your contact information below and we’ll get in touch shortly.

* Mandatory fields

Thank you for reaching out! We'll get back to you shortly.

There was a problem while sending your email. Please try again later!