LET'S ACT UNITED | FROM INSIDE TO INSIGHT

What participants say

Dankzij ACTUNITED kreeg ik een verfrissende en positieve kijk op een nieuwe manier van samenwerken. Ik kreeg ook een beter beeld van mezelf en wat mij drijft.

Paul - Senior Living Group

Op een spitsvondige manier schotelen de coaches een heel vernieuwende techniek van doen en luisteren voor tot je spontaan een tip weggeeft of meekrijgt. Het teamwerk onder leidinggevenden op zoek naar inzichten voor een fase in je loopbaan voelt ontzettend fijn aan. Prima techniek om op een ontspannen locatie te doen.

Paul - Lice Clinics Prime

Door de multidisciplinaire totaalaanpak van ACTUNITED krijg je op korte tijd heel veel nieuwe invalshoeken en inspiratie vanuit jezelf, het team en de medecursisten. Het is erg leerrijk om je eigen rol ten opzichte van zoveel andere spelers in een organisatie eens vanop een afstand te bekijken. De methode brengt vervolgens je doelstellingen en actiepunten heel helder in kaart.

Wim - ABCommunication

Als leidinggevende in een groot Amerikaans bedrijf heb ik al meermaals deelgenomen aan opleidingen – veelal HR gerelateerd. Jullie aanpak was zeer eigentijds, gebaseerd op een degelijk professionele ervaring en bijzonder inspirerend : voor mij hebben jullie aan het begrip “geëngageerd samenwerken” een nieuwe dimensie gegeven.

Pascale - PPD International

It was helpful to realize what can be done on a personal and professional level to improve the way in which we perform at work and how we can make a bigger contribution to our fields.

Luis Miguel - PHD KU Leuven

I connected with colleagues I already knew in new ways

Dan - ISVR

Inspiring! It helps to rediscover your goals. You are led to see the big picture from outside but also through peer discussion it helps to open your self and to see your goals through the eyes of others.

Vasileios - PHD KU Leuven

One of the best workshops of the week in those 5 days full of activities

Augusto - PHD KU Leuven

Het doorlopen van de stappen naar een actief plan waarmee je aan de slag kan, vind ik heel interessant. De netwerking met de andere personen/bedrijven die met MVO aan de slag willen is zeer waardevol.

Karine - Coördinator ondernemerscoach

Duurzaam ondernemen wordt met elke sessie duidelijker en hoe dat in ons bedrijf toegepast kan worden. Beter dan ik had verwacht.

Liana - Software developper

Mooie en duidelijke opbouw naar de omschrijving van een project waarin duurzaamheid in het bedrijfsproces wordt geïntegreerd

Nicolaas - Directeur SoliQz BN

Het samenbrengen van verschillende sectoren heeft ervoor gezorgd dat problemen op een zeer out of the box manier bekeken worden wat op zijn beurt tot heel interessante inzichten geleid heeft.

Andreas - Sustainability coördinator

Ik heb nu extra instrumenten en taalgebruik bij de hand om het thema van ‘Impactvol ondernemen’ aan te kaarten binnen mijn organisatie en ik kan op deze manier er nog actiever mee aan de slag gaan. Ook de ervaringsuitwisseling met de andere bedrijven en organisaties rond de tafel zijn van onschatbare waarde.

Gudrun - Diensthoofd Economie

Het traject brengt gelijkgestemden en tegelijk zeer diverse mensen samen rond impactvol ondernemen, een must! Dat zorgt voor een constructieve bereidwilligheid om ideeën samen naar een hoger niveau te tillen maar het tegelijk ook kritisch te bekijken. Het is fijn om daar in een aantal namiddagen tijd voor kunnen te nemen, los van de hektiek van elke dag.

Kris - Analist projectleider
Get connected
ACTUNITED
Rue du nord 34,
1000 Bruxelles
Tel +32 496 916052
connect@actunited.be
www.actunited.be

Thanks for visiting, we’d be pleased to talk with you.  Leave your contact information below and we’ll get in touch shortly.

* Mandatory fields

Thank you for reaching out! We'll get back to you shortly.

There was a problem while sending your email. Please try again later!